Customer reviews - Madera Masters

Reviews

Christian Moser
Christian Moser
2023-11-26
Great company! I have got a "Cube Morderno" and wanted some special manufactures. This was no problem, fast and friendly E-mail and Chat response considering my wishes and updates about the progress.
Patricija Vitola
Patricija Vitola
2023-10-16
Today received my sauna. Its brilliant 😍 Delivery to Germany was smooth and on time. Everything from the start was understandable and Madera team explained all my questions very well. From first call to the last payment it was a great comunication. Recommended ❤️
Kaspars Bertaitis
Kaspars Bertaitis
2023-10-02
I have got best service from Madera Masters sales team. Very easy and simple way to get this beautiful sauna in my garden.
Girts Upmalis
Girts Upmalis
2022-04-01
Paldies MaderaMasters komadai par profesionālu pieeju sadarbībā ar klientu un ražošanas procesu! Meistari strādā tā, kā ražotu priekš sevis! Iesaku arī tev uzticēties šai kompānijai, un viņi realizēs tavas vēlmes, un piepildīs tavus sapņus:)! Prieks kad Latvijā ir tādas kompānijas!
Armands Gulbis
Armands Gulbis
2021-09-29
Super moderns dizains, augsta kvalitate 10/10!
  • positive review  Ja ir svarīga kvalitāte un dizains, tad šī ir īstā vieta, kur iegādāties pirti. Ļoti laba apkalpošana - klientam tiek sniegtas atbildes uz visiem neskaidrajiem jautājumiem, gan par pirts izgatavošanu (pašu izgatavošanas procesu, materiāliem u.tml.), gan lietošanu. Manuprāt, svarīgi ir arī tas, ka klients pirti var pielāgot savām vajadzībām un vēlmēm (izmērs, komplektācija, krāsa u.tml.) Paldies Madera Masters komandai par lielisko pirtiņu! ❤️🙂

    Liene Giņko Avatar Liene Giņko
    December 11, 2021

    positive review  Loti apmierinats ar kvalitati, moderns dizains, 10/10! visiem iesaku

    Armands Gulbis Avatar Armands Gulbis
    September 29, 2021

    positive review  Огромная благодарность за нашу прекрасную баню 🙏🏼❤️👌🏼 Отличное качество, материалы, всё сделано с душой и в короткие сроки! ❤️ Отдельная благодарность Мартыньшу и Кристиану за подход, за отзывчивость, за качество и приятное общение! 💙💙 О лучшей бане мы и мечтать не могли! 👍🏻

    Алина Малошик Avatar Алина Малошик
    August 28, 2021
  • positive review  Tagad Latgalē ir Rāznas perle) Paldies Jums!

    Olga  Ratnikova Avatar Olga Ratnikova
    August 1, 2021